Gregory Keegan

Gregory Keegan započeo je svoje agilno putovanje prije više od 10 godina, dok posljednje četiri godine radi kao agile coach u tvrtki agile42. Kroz karijeru je imao priliku trenirati i voditi mnogobrojne i različite timove, Scrum Mastere i Product Ownere. Uz to je kao trener vodio tvrtke iz različitih sektora kroz proces agilne tranzicije. 

Nositelj je Certified Scrum Master® (CSM) i Certified Scrum Professional® (CSP) certifikata te jedan od prvih pet certificiranih Team Coacheva (CTC).

Prije nego se pridružio agile42, Gregory je šest godina radio u Berlinu za tvrtku iz financijskog/bankarskog sektora kao Scrum Master i Agile/Kanban trener. Inicijalno im se pridružio kao programer softvera, ali nakon što je u prvim godinama učio o Scrumu odlučio je slijediti svoj poziv i postati Scrum Master kako bi mogao pomoći drugim timovima da unaprijede svoje poslovne procese. 

Njegovo prijašnje iskustvo uključuje rad u raznim područjima. Vodio je društveno odgovorne projekte financirane od strane vlade, bio poduzetnik u industriji putovanja, programer web aplikacija, radnik na gradilištu pa čak i ribar u Beringovom moru.

Uz dodatak coachingu, često vodi i radionice i prezentira na konferencijama i Scrum druženjima. Redovito sudjeluje i na događanju Scrumtisch Berlin.

 

Tranzicija kroz kulturu eksperimentiranja *

Ponedjeljak, 11:40 - 12:10

Agile strategy map radionica *

Utorak, 09:00 - 12:00

Povratak