Osnovne informacije

QED – QUALITY IN ENTERPRISE DEVELOPMENT 2018

Datum: 06. – 08.05.2018.

LokacijaFalkensteiner Hotel & Spa Iadera u Zadru


O konferenciji


Tema Quality in Enterprise Development 2018 konferencije je eksperiment. Ovogodišnji QED dat će nam odgovor na pitanja koja si svi postavljamo svakoga dana: Kojim smjerom ići naprijed, kako se razvijati, kako rasti i na ljudskoj i na organizacijskoj razini? Naš odgovor je jasan: ne srljajmo, napravimo EKSPERIMENT!

Vrijednost eksperimentiranja poznata je odavno, ali prečesto je zaboravljamo. Eksperimenti nam pomažu u razvoju i bez njih teže učimo. Neki će od eksperimenata rezultirati uspjehom, neki od njih pogreškom. I jedno i drugo je bolje od stagnacije! Pojam eksperimenta u poslovnom segmentu promatrat ćemo u kontekstu strategije, prodaje, razvoja, timskog rada, procesa, alata i mnogo toga drugog.

Vrijednost pravog eksperimenta je u tome što nije slučajan – to je intervencija koja je planirana, odrađena, evaluirana te implementirana u ponašanje. Naši gosti bit će stručnjaci iz svijeta IT-a, psihologije i medija koji će podijeliti s nama svoja iskustva te poslovne i životne lekcije.

Pridružite nam se i eksperimentirajmo zajedno!

Za sve dodatne informacije vezane uz konferenciju Quality in Enterprise Development obratite nam se putem e-mail adrese qed@croz.net.


O lokaciji


Falkensteiner Hotel & Spa Iadera jedan je od najluksuznijih hotela na jadranskoj obali. Izvanredan dizajn, prvoklasna oprema i mediteranski flair spojeni s izvrsnom uslugom i fantastičnim smještajem izravno na tirkizno plavom moru, u novom Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera ***** stvaraju ekskluzivnu oazu za odmor, u kojoj možete u potpunosti uživati.

Adresa: Falkensteiner Hotels & Residences Punta Skala, HR 23231 Petrčane – Zadar
Telefon: +385 23 555 601

Registracija sudionika konferencije obavljat će se na registracijskom stolu 06.05.2018. od 15:00 do 19:30 sati te 07.05.2018. od 08:15 do 13:00 sati.

Prijava na recepciji hotela moguća je od 15:00 sati, 06.05.2018.
Odjava na recepciji hotela je do 13:00 sati, 08.05.2018.

Nakon check out-a, za prtljagu će biti osigurana prostorija za odlaganje (kod recepcije).

Internet – besplatan Wi-Fi pristup u cijelom hotelu. Nije potrebna lozinka. Spojite se samo na mrežu Iadera Guest.

Parking u hotelu je besplatan za sve sudionike konferencije.

Doručak u hotelu serviran je od 07:00 do 11:00 sati.

Dress code konferencije: casual.


Sponzori konferencije

       

Medijski pokrovitelj


Konferenciju podržava udruga PMI Hrvatska.

Procedura za prijavu PDU bodova.