QED 2018 i Wings for Life World Run

Sudionici koji se prijave za sudjelovanje na QED 2018 konferenciji do 23. ožujka 2018. godine imaju priliku osvojiti besplatnu kotizaciju.

Dobro je poznata činjenica da su poklonici QED-a ljubitelji zdravog života i sportskih aktivnosti. QED ne bi bio QED bez jedne takve aktivnosti. Posljednje dvije godine na konferenciji sportski je dio uključivao sudjelovanje na Wings for Life World Run-u koji se održavao u Zadru upravo prvog dana konferencije. S obzirom na to da je bilo divno biti dio tog projeka, isto smo odlučili ponoviti i ove godine.

Sudionici koji se prijave za sudjelovanje na QED 2018 konferenciji do 23. ožujka 2018. godine imaju priliku osvojiti besplatnu kotizaciju (samo u napomenu u obrascu upišite “Prijava za Wings for Life World Run”).

Kolege iz CROZ-a Vas pozivaju da se pridružite njihovom timu te da zajedničkim snagama ostvarite što bolji rezultat!

Globalna utrka Wings for Life World Run započinje u 13:00 sati po hrvatskom vremenu na nekoliko desetaka lokacija diljem svijeta, a više informacija dostupno je ovdje. Link za prijavu nalazi se ovdje.

Objavljeno 24.01.2018.
Tagovi:
Povratak

QED 2018: Eksperiment je uspio!

Želja za eksperimentiranjem je u svima nama, a sudionici su na QED konferenciji doznali kako kvalitetno eksperimentirati kad je riječ o strategiji, poslovnom razvoju, prodaji, međuljudskim odnosima te različitim alatima.

Harmonija na QED-u 2017

Jedanaesta QED konferencija okupila je od 7. do 9. svibnja u Zadru više od 200 sudionika koji su kroz predavanja, radionice i praktične primjere iz prakse doznali kako izgraditi poticajno radno okruženje i stvoriti harmoniju unutar organizacije i timova.

NOVOSTI