Dragan Petric

Posljednjih 20 godina Dragan Petric radi kao IT novinar, urednik i analitičar. Područja interesa su mu telekomunikacijske tehnologije i usluge, mobilni uređaji, potrošačka elektronika, startup poduzeća i digitalna ekonomija. Autor je pet knjiga i nekoliko tisuća članaka objavljenih u časopisima i novinama diljem Europe i SAD-a.

Redoviti je posjetitelj najvećih svjetskih tehnoloških događanja kao što su CES, Mobile World Congress, IFA, itd. Recenzent je najnovijih izdanja pametnih telefona, tableta i drugih gadgeta, a velik broj recenzija je objavio prvi u Europi, pa čak i u svijetu.

Trenutno radi kao glavni urednik časopisa Bug, vodećeg tehnološkog časopisa u Hrvatskog te kao Mobile Devices Expert Group Manager u EISA-i, najpoznatijoj svjetskoj organizaciji tehnoloških časopisa, poznatoj po EISA nagradi koja se svake godine dodjeljuje najboljim proizvodima u kategoriji potrošačke elektronike. 

Dragan je rođen 31. svibnja 1975. u Zagrebu. Završio je matematiku i informacijske znanosti stekavši 2002. godine diplomu na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu.

 

Usponi i padovi pretvaranja posla u zabavu

Ponedjeljak, 10:00 - 10:40

Povratak